Blogs

verhalen uit de praktijk

Onze laatste blogs

6 december 2024

Aftellen tot kerst!

Voor ons in de slagerij beginnen de voorbereidingen voor de feestdagen al in september We bepalen de specialiteiten die we dit jaar willen uitlichten in

13 november 2024

Een nieuwe verkoopwagen

Daar is hij dan eindelijk Bijna 2 jaar geleden hebben wij de opdracht gegeven aan de Vries Wagenbouw om een nieuwe verkoopwagen te laten bouwen

19 april 2024

Waarom is biologisch vlees beter voor dieren?

In de huidige tijd worden consumenten steeds bewuster van hun voedselkeuzes en een groeiend aantal mensen kiest voor biologisch vlees Maar waarom is biologisch vlees

19 april 2024

Hoe bak je het beste een biefstuk?

Een perfect gebakken biefstuk is een waar genot voor de smaakpapillen Maar hoe zorg je ervoor dat je biefstuk precies goed wordt Volg deze stappen

19 april 2024

We zijn live!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de website van de Leidse Vleesschouwerij officieel live is Deze mijlpaal markeert een nieuwe fase in onze